Over mij

Wijnand Veeneman is sectieleider van de POLG groep binnen de faculteit Techniek Bestuur en Management.

Zijn onderzoek richt zich vooral op een integrale analyse van vraagstukken in het openbaar vervoer en het zoeken van oplossingen in de wijze waarop overheden en vervoerders hun organisatie invullen, van regulering, via contractering, naar management en operationele aansturing.

Hij doceert organisatievraagstukken in het openbaar vervoer in verschillende programma’s als de TopTech Master of Business in Rail, de Master of Public Transport Management of the University of Duisburg Essen, and in-house cursussen at HTM en inno-V. Hier werkt hij ook deeltijd als adviseur. Hij doceert Managing Project Development bij de Shell Project Academy (SPA), 3TU Construction Management and Engineering (CME) en verschillende masters programma’s bij de Faculteit Techniek, Bestuur en Management.

Wijnand Veeneman is lid van de Adviesraad van het Netherlands Institute of Government, staflid van onderzoekschool TRAIL en de redactielid van het Tijdschrift Vervoerswetenschap. Hij adviseert overheden samen met inno-V.

Meer vindt u op LinkedIn en zijn TU Delft pagina.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply